Kleding

Niet van toepassing

Is de kleding voor je kind te klein of gaat je kind sporten en is er geen geld voor nieuwe (sport)kleding? Doe hiervoor dan een aanvraag bij Stichting Leergeld.

Afhankelijk van de gemeente waar je woont kan Stichting Leergeld diverse mogelijkheden aanbieden:

  • Woon je in de gemeente Goes? Dan kan je gebruik maken van de kledingregeling van de gemeente Goes. Voor kinderen van 4-18 jaar kan er per jaar een kledingbon t.w.v. €150,- aangevraagd worden
  • Woon je in de gemeente Schouwen-Duiveland? Ook dan kan kan je gebruik maken van de kledingregeling van de gemeente Schouwen-Duiveland. Voor kinderen van 4-12 jaar kan er per jaar een kledingbon t.w.v. €150,- aangevraagd worden (max 2 per gezin)
  • Voor kinderen uit de gemeenten Tholen, Reimerswaal, Kapelle, Borsele en Noord-Beveland kan Stichting Leergeld een aanvraag indienen bij Nationaal Fonds Kinderhulp voor een kledingbon t.w.v. €100,- per gezin. Toekenning is in dit laatste geval afhankelijk van de beslissing van Nationaal Fonds Kinderhulp.

De kledingbonnen worden uitgekeerd in de vorm van een fashioncheque. De fashioncheque kan in heel veel verschillende winkels en webshops gebruikt worden. Vul het aanvraagformulier in en wij gaan graag  voor jou aan de slag.

In een aantal gemeenten kan je gebruik maken van de voorliggende voorzieningen van de gemeente:

  • In de gemeente Tholen is er een mogelijkheid om via de gemeente een aanvraag te doen voor een zomer- en winterkledingpakket.
  • In de gemeente Noord-Beveland en Reimerswaal is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de voorzieningen van de kledingbank.;
  • Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met de gemeente waar je woont