Fiets

Niet van toepassing

Ieder kind verdient een fiets! Want met een fiets kan je naar school, naar je vrienden of naar de sportclub. Dankzij een fiets blijf je gezond, ben je onafhankelijk en wordt je wereld groter. Is er in het gezin geen geld voor een veilige fiets, laat het ons dan zeker weten. Wij doen er alles aan om ieder kind van een fiets te voorzien, van klein tot groot.

Voor de levering van kinderfietsen, bestemd voor kinderen van 4-11 jaar werken wij samen met een aantal organisaties in de buurt, zoals sociale werkvoorziening SAV  en AFAC in Goes en de Cycle Hub in Middelburg. Zij leveren over het algemeen tweedehandsfietsen. Deze fietsen zijn eerder ingezameld, opgeknapt en wederom verkeersveilig gemaakt zodat ze klaar zijn voor een tweede leven. Om hiervoor in aanmerking te komen moeten we de lengte van je kind weten.

Kinderen die naar de middelbare school gaan, in de leeftijd van 11-18 jaar kunnen wij voorzien van een fietspas. Hiermee kunnen zij eenmalig een (tweedehands) fiets uitzoeken bij een fietsenwinkel in de buurt. Met de fietspas kan een fiets worden uitgezocht voor een maximaal bedrag van €350,-.

De winkels waar met behulp van een fietspas een fiets uitgezocht kan worden zijn: